Boerderijwinkel Schaepkens

Over Klimmen

Boerderijwinkel Schaepkens - Klimmen & Hulsberg > Locatie Klimmen

Over Ons

Boerderijwinkel Schaepkens, Van oorsprong een kleinschalig boerderijtje dat voornamelijk groenten en fruit teelde voor eigen gebruik. Wij houden namelijk van lekker en eerlijk geteelde groenten en fruit! Wij telen dan ook zelf blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen, die wij rechtstreeks in onze winkels verkopen. Ook diverse soorten groenten en hoogstam fruit komen van eigen land.

Het overschot van groenten en fruit dat wijzelf niet verwerkt kregen werd onder de poort als huisverkoop verkocht onder het motto “duw het geld maar in de brievenbus”. Dit heeft z’n 2 jaar geduurd. Gaandeweg kwam er steeds meer vraag naar meer varianten en citrusvruchten.

Jenny Schaepkens besloot de huisverkoop uit te breiden met producten afkomstig van lokale boeren en ging op zoek naar een groothandel voor goede producten van buitenaf. Zo werd de winkel steeds groter en besloten we te gaan uitbreiden, ook kwamen er steeds meer streekproducten in de winkel en werden er cadeaumanden geïntroduceerd voor verjaardagen, zieken, huwelijken en dergelijke.

Toen de winkel steeds drukker werd bezocht, besloot dochter Kelly Schaepkens haar moeder te komen versterken. Zo kwam er ook tijd om onze producten te gaan verwerken tot salades en maaltijden. Deze kunnen wij onze klanten nu dagvers aanbieden.

Wij telen ook zelf blauwe bessen, frambozen, bramen en rode bessen, die wij rechtstreeks vers of verwerkt tot heerlijke lekkernijen in onze winkels verkopen. Ook diverse soorten groenten en hoogstam fruit komen van eigen land.

Producten die we niet zelf telen proberen we zo lokaal mogelijk in te kopen, zodat we onze producten zo vers mogelijk aan onze klanten kunnen aanbieden.

En Jawel! Sinds 26-09-2017 hebben we een winkel erbij. Onze winkel aan de Klimmenderstraat 102 in Klimmen is uitgegroeid naar de Kerkstraat 24b in Hulsberg! Onze winkels staan beide voor goede service, kwaliteit groenten en fruit, huisgemaakte rauwkost & maaltijdsalades, Gezonde huisgemaakte snacks en exclusief in Hulsberg vers belegde broodjes.

Heeft u een feestje? Bestel dan onze heerlijke verschillende hapjes, deze kunt u naar eigen keuze met ons samenstellen, In beide winkels hebben we heerlijke streekproducten om leuke cadeaumanden te maken of om u zelf lekker te verwennen.

Ook kunt u bij ons terecht voor originele fruitschalen deze kunnen ter plaatse voor u gemaakt worden maar u kunt ook van te voren bellen zodat u niet hoeft te wachten.

Wij hopen u snel te zien in een van onze winkels en dat u kunt genieten van onze heerlijke producten. Tot snel!